MAPAX® žinias apie maisto produktus, dujas ir pakuotes taikome individualiai. Užtikriname aukščiausius standartus, atsižvelgdami į:
- skirtingas mikroorganizmų rūšis ir kiekius, galinčius atsirasti transportuojant ir apdorojant produktus;
- reikalingą higienos lygį;
- laiko tarpą iki pakavimo;
- temperatūrą;
- pakuotės medžiagos savybes, pvz., laidumą;
- laisvų dujų tūrį pakuotės viduje;
- dujų mišinį;
- likutinę deguonies koncentraciją.
Siūlome jums geriausius sprendimus
Kad pasiūlytume geriausią MAPAX® sprendimą pagal konkrečius jūsų poreikius, ne tik tiekiame dujas, bet atliekame daug daugiau. MAPAX® sprendimai grindžiami pakavimo medžiagų ir įrangos bei dujų tiekėjų glaudžiu bendradarbiavimu. Tokio bendradarbiavimo tikslas – patenkinti rinkos poreikius ir efektyviai bei ekonomiškai pakuoti maisto produktus. Tuo pačiu metu nuolatos siekiame, kad būtų užtikrinta aukšta produkto kokybė visose paskirstymo grandinės dalyse, kad atkeliautų ant prekystalių patraukliai atrodantys atvėsinti maisto produktai.
Mes glaudžiai bendradarbiaujame su kitų šalių maisto mokslinių tyrimų institutais, pvz., SIK (Švedija), VTT (Suomija), Campden (Jungtinė Karalystė) ir turime daug maisto perdirbimo sektoriuje dirbančių klientų visame pasaulyje. Glaudus bendradarbiavimas su maisto perdirbimo įmonėmis kiekvieną kartą padeda užtikrinti geriausias sąlygas.
MAPAX® siūlo visą sprendimų spektrą:
Maisto produktų laikymo vidutinė trukmė paprastame ore |
Maisto produktų laikymo trukmė pritaikius MAPAX® sprendimus |
|
Žalia mėsa |
2 - 4 dienos |
5 - 8 dienos |
Žalia baltoji paukštiena |
4 - 7 dienos |
16 - 21 diena |
Žalia raudonoji paukštiena |
3 - 5 dienos |
7 - 14 dienų |
Dešros |
2 - 4 dienos |
2 - 5 savaitės |
Pjaustyta virta mėsa |
2 - 4 dienos |
2 - 5 savaitės |
Žalia žuvis |
2 - 3 dienos |
5 - 9 dienos |
Virta žuvis |
2 - 4 dienos |
3 - 4 savaitės |
Kietasis sūris |
2 - 3 savaitės |
4 - 10 savaičių |
Minkštasis sūris |
4 - 14 dienų |
1 - 3 savaitės |
Tortai | Kelios savaitės |
Iki vienerių metų |
Duona | Kelios dienos |
2 savaitės |
Plikyta duona | 5 dienos |
20 dienų |
Šviežiai pjaustytos salotos | 2 - 5 dienos |
5 - 10 dienų |
Švieži makaronai | 1 - 2 savaitės |
3 - 4 savaitės |
Picos | 7 - 10 dienų |
2 - 4 savaitės |
Pyragai |
3 - 5 dienos |
2 - 3 savaitės |
Sumuštiniai |
2 - 3 dienos |
7 - 10 dienų |
Pusgaminiai |
2 - 5 dienos |
7 - 20 dienų |
Sausas maistas |
4 - 8 mėnesiai |
1 - 2 metai |
Paprastas oras | Modifikuota atmosfera |