Alus, nealkoholiniai ir gazuoti gėrimai jau daugelį metų praskaidrina mūsų gyvenimą, o dujų technologijos svarbios juos gaminant. Vis dėlto, dujos naudojamos ne tik karbonizavimo procese, bet ir kitoms reikmėms. Visoje savo gamybos grandinėje galite pasikliauti AGA ekspertais, kurie padės jums pasirinkti dujas ir jų panaudojimo būdus, atitinkančius jūsų gamybos poreikius
- Gėrimų karbonizavimas naudojant ypač gryną anglies dioksidą.
- Apgaubimas, valymas ir prapūtimas azotu (N2) ir argonu, siekiant apsaugoti nuo oksidavimosi.
- Slėgio palaikymas taroje / buteliuose naudojant N2, kad būtų padidintas plastikinių butelių atsparumas deformacijai.
- CO2 ir kitų dujų mišinių naudojimas paruoštuose ir ruošiamuose gėrimuose, kad padidintų produktų kokybę.
Nesvarbu, ar esate didelė gėrimų išpilstymo ar konservavimo įmonė, baras ar restoranas, esame puikus partneris, jei siekiate gauti aukščiausios kokybės ir patikimų ekspertų patarimus.