Žuvis ir jūros gėrybės laikomos sveika alternatyva mėsai, todėl jų populiarumas visame pasaulyje ir toliau auga.
Vis dėlto, šviežios žuvies ir jūros gėrybių tvarkymas ir sauga susijusi su įvairiomis problemomis. Žuvis ir jūros gėrybės greitai praranda pirminę kokybę dėl didelio vandens aktyvumo, neutralaus pH (jis labai palankus mikroorganizmų dauginimuisi) ir fermentų, kurie labai greitai pablogina skonį ir kvapą. Mikroorganizmų skaidomi baltymai greitai suteikia nemalonų kvapą.
AGA parengė daug įvairių sprendimų, suteikiančių galimybę užtikrinti saugos ir kokybės standartus visoje jūros gėrybių grandinėje – nuo žuvininkystės ūkio iki jūsų stalo.
- Žuvininkystės technologijos ir metodai padės jums pasiekti tinkamiausią vandens kokybę ir padidinti deguonies koncentraciją.
- Šaldymas gabenimo metu siekiant išsaugoti produkto kokybę visoje paskirstymo grandinėje.
- Kriogeninio atvėsinimo / užšaldymo sprendimai, skirti kontroliuoti apdorojimo temperatūrą.
Pakuotės su modifikuota atmosfera (MAP), kuriomis prailginamas galiojimo laikas.