Vaisių ir daržovių rinka yra didelė ir įvairi, joje tiekiama ir šviežiai nuskinta produkcija, ir paruoštos valgyti salotos bei džiovinti vaisiai. Visi šie maisto produktai derliaus nuėmimo, sandėliavimo, paruošimo, pakavimo ir paskirstymo metu turi būti tvarkomi rūpestingai ir laikantis higienos taisyklių. Temperatūros kontrolė yra pagrindinis sėkmės veiksnys.
Visoje šioje vertės grandinėje sukaupėme patirties ir sukūrėme technologijas, kurios padės jums kontroliuoti temperatūrą, pagerinti perdirbimo sąlygas, pagerinti gamybos pajėgumus, padidinti produkto išeigą ir lengvai prailginti galiojimo laiką.
- Apgaubimas, valymas ir pūtimas
- Šiltnaminė sodininkystė, daržininkystė ir dezinfekavimas
- Vandens tvarkymas ir pH kontrolė.
- Kriogeninis atvėsinimas / užšaldymas naudojant dujas ir sausą ledą.
Pakuotės su modifikuota atmosfera (MAP), kurių dėka prailginamas galiojimo laikas.