Visame pasaulyje auga vartotojų susidomėjimas šviežiais ir skaniais pusgaminiais, kurių populiarumas išaugo dėl maisto gaminimo namuose. Laikui bėgant vartotojai tampa vis reiklesni. Jie pageidauja paruoštų patiekalų, iš anksto keptų arba virtų mėsos gaminių, picų ir sumuštinių, kurie būtų geros išvaizdos ir puikaus skonio.
Viešojo maitinimo sektoriuje skubus gaminimas paskutinėmis minutėmis prieš patiekiant maistą dažnai sukelia stresą, yra neefektyvus ir brangus. Gebėjimas susieti ir pergrupuoti užduotis gali pagerinti ekonominį efektyvumą ir produktyvumą, sugriežtinti maisto produktų pirkimo ir sandėliavimo kontrolę, taip pat prailginti jų galiojimo laiką.
AGA siūlo
AGA sukūrė technologijas ir sukaupė jų taikymo patirtį, kuri gali pagerinti jūsų procesų efektyvumą ir, be abejo, apsaugoti jūsų paruoštus maisto produktus, kol jie keliauja iš perdirbimo įmonių ant stalo. AGA gali jums padėti tuomet, kai ieškote būdų, kaip optimizuoti atšaldymo ir užšaldymo procesus, kai siekiate išsaugoti kokybę, naudodami tinkamą pakuotę.
Mūsų ekspertai žino, kad kiekviena paruošto patiekalo sudedamoji dalis turi savo ypatybių ir genda skirtingai. Mes patarsime, koks pakuotės su modifikuota atmosfera (MAP) dujų mišinys geriausiai tinka slopinti jūsų produkto gedimą ir išlaiko bendrą kokybę.
Taip pat galite pasikliauti, kad mūsų specialistai pateiks jūsų poreikius geriausiai atitinkantį kriogeninio užšaldymo sprendimą. Ši staigaus užšaldymo technologija gali padėti išsaugoti maisto produktų, paruoštų patiekalų, picų, tešlos ir keptų produktų, sumuštinių bei padažų kokybę ir sumažinti jų užteršimo pavojų apdorojimo metu.
Kai baigsite gaminti pusgaminius, padėsime saugiai nugabenti juos vartotojui. Kriogeninių dujų, pavyzdžiui, skysto azoto ar anglies dioksido naudojimas – idealus būdas išlaikyti atšaldytų ir sušaldytų maisto produktų kokybę, tiksliai reguliuojant jų temperatūrą gabenimo metu.