Pieno gamintojams reikalingos veiksmingos priemonės, skirtos kovoti su mikrobiologiniu dauginimusi ir produktų apkartimu. Pieno produktų kokybė gali greitai blogėti priklausomai nuo konkretaus produkto savybių. Pavyzdžiui, kietieji sūriai dažniausiai genda dėl augančių pelėsių, o minkštieji – dėl fermentacijos ir apkartimo. Pieno rūgšties bakterijos ( Lactobacillus), plačiai naudojamos pieno perdirbimo pramonėje, taip pat gali sukelti problemų, nes jos padidina produktų rūgštingumą, mažindamos jų pH. Šį poveikį gali dar sustiprinti netinkama pakavimo atmosfera su aukšta anglies dioksido koncentracija (pavyzdžiui, varškės produktų pakuotėse).
Mes galime pasiūlyti sprendimų ir techninę pagalbą pagal jūsų poreikius :
- Kriogeninio atšaldymo / užšaldymo sprendimai, skirti užtikrinti apdorojimo temperatūros kontrolę jūsų įrenginiuose.
- Pakuotės su modifikuota atmosfera (MAP), kurios dėka prailginamas produkto galiojimo laikas.